SECTIONAALPOORTEN

De garagepoort is één van de meest zichtbare dagelijks gebruikte elementen van het huis en garage. Het is hierdoor belangrijk om de garagedeur af te stemmen op de gevel en zo de charme van uw woning te benadrukken. Bij ROLART kan u terecht voor een uitgebreide gamma kwalitatieve sectionaalpoorten. De sectionale poort bestaat uit afzonderlijke panelen die met speciale scharnieren met elkaar verbonden zijn. Met behulp van een elektrische aandrijving schuiven de panelen naar boven. Hierdoor kan men genieten van een maximale plaatsbesparing. Onze poorten voldoen aan de huidige trends, bieden veiligheid, isolatie en een zeer hoge gebruiksgemak.

Wenst u een sectionale poort te kopen of bijkomende informatie over de mogelijkheden van het plaatsen van een sectionale poort? Contacteer ons en wij helpen u graag verder met uw keuze of bezorgen u een vrijblijvende offerte.

 

Voordelen van sectionaalpoorten

Mogelijkheden sectionaalpoorten

Technische gegevens

  • Breedte: tot 550cm
  • Hoogte: tot 300cm
  • Maximale oppervlakte: 15m²
 

Een sectionaalpoort bestellen?

Wenst u een sectionaalpoort aan te schaffen voor uw woning of magazijn? Wij luisteren graag naar uw wensen en komen met een sectionaalpoort op maat op de proppen. Uiteraard bezorgen we u ook een vrijblijvende offerte.

ROLART is uw specialist in het leveren en plaatsen van rolluiken en zonwering op maat. Ook voor screens, garagepoorten, zonneschermen en vliegenramen bent u bij ons aan het juiste adres. U mag rekenen op een jarenlange ervaring in het plaatsen.