ROLPOORTEN

Het perfecte alternatief voor een sectionaal poort? Een kwalitatieve rolpoort! Alle types garages en magazijnen komen er in principe voor in aanmerking.
 

Een rolpoort, is een garagepoort die naar boven en beneden rolt. Bij ROLART gaan we resoluut voor stevige en kwalitatieve rolpoorten die jaren meegaan. Onze rolpoorten nemen weinig plaats in beslag en kunnen zowel dienen voor garages als magazijnen. Zij worden gemonteerd zonder plafondrails en u beschikt zo over bijkomende zonwering en
isolatie.

Een ruime keuze aan rolpoorten 

Wij bieden u een uitgebreide keuze aan kleuren rolpoorten en ook op het vlak van bediening kan u opteren voor manuele rolpoorten of geautomatiseerde rolpoorten. Wij denken graag mee over de optimale manier van bedienen en werken een voorstel uit binnen uw budget.

Wenst u een rolpoort te bestellen of bijkomende informatie over de mogelijkheden van het plaatsen van een rolpoort? Contacteer ons en we vertellen u graag meer over onze rolpoorten of bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Voordelen van rolpoorten

Mogelijkheden rolpoorten

Technische gegevens

  • Breedte: tot 600cm
  • Hoogte: tot 400cm
 

Een rolpoort bestellen?

Wenst u een rolpoort aan te schaffen voor uw woning of magazijn? Wij luisteren graag naar uw wensen en komen met een rolpoort op maat op de proppen. Uiteraard bezorgen we u ook een vrijblijvende offerte.

REALISATIES

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

ROLART is uw specialist in het leveren en plaatsen van rolluiken en zonwering op maat. Ook voor screens, garagepoorten, zonneschermen en vliegenramen bent u bij ons aan het juiste adres. U mag rekenen op een jarenlange ervaring in het plaatsen.